Wat is er nou leuker dan custom Cornhole sets met eigen design? Wicked Wood Games helpt jou om de ideale set samen te stellen. Wij bieden de mogelijkheid om een custom design te printen op de Cornhole boards, waardoor je oneindig veel soorten sets bij ons kunt bestellen. Zo’n gepersonaliseerde set is ideaal voor een bruiloft of een bedrijfsevenement. Met onze razendsnelle service heb je binnen no-time jouw eigen custom Cornhole sets.

Designvoorbeelden van onze custom Cornhole sets:

 

Custom Cornhole Set gemaakt door Wicked Wood GamesCustom Cornhole Set gemaakt door Wicked Wood GamesEnter The Wave Custom Cornhole SetCustom Cornhole Set gemaakt door Wicked Wood Games

 

Hoe krijg jij je een eigen Cornhole set?

Via onderstaand formulier kun je een aanvraag voor custom Cornhole sets indienen. Lever hierbij je logo of afbeelding in zo goed mogelijke kwaliteit aan, het liefste in een .pdf- of .ai-bestand. Heb je het design nog niet helemaal uitgewerkt, maar al wel een idee van wat je wilt? Dan kunnen we je ook helpen met het design wanneer je in zo helder mogelijke bewoordingen aangeeft hoe het board eruit moet komen te zien.

Prijs en levertijd van de custom Cornhole Sets

Prijs is afhankelijk van de complexiteit van het design en de aantallen die je bestelt. Na aanvraag zullen wij binnen 24 uur een prijs doorsturen. Afhankelijk van de aantallen is de levertijd één tot drie weken. De prijzen voor custom Cornhole sets starten al vanaf € 200,-.

Bestel Cornhole met custom prints

De designs worden middels een vinyl print op de borden geplaatst. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar biedt ook nog eens bescherming in de buitenlucht. Wil je graag custom Cornhole sets bestellen om van dit unieke beanbagspel te genieten? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag over hoe je het spel kunt spelen of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Dan kun je ook een e-mail sturen naar info@wickedwoodgames.com.