Hoe je ons kunt bereiken:

 1. Wicked Wood Games is op de volgende nanieren te bereiken:
  Bel ons:
  Whatsapp ons:
  Mail ons:
  Volg ons:
  youtube.com/user/wickedwoodgames
  facebook.com/wickedwoodgames
  instagram.com/wickedwoodgames

  Bezoekadres: Schroeder van der Kolkstraat 3, 3511HP Utrecht.
  Bel of mail voor het maken van een afspraak

 2. Handige nummers:
  • Ons KvK-nummer: 75865637
  • Ons BTW-identificatienummer: NL860425551B01
  • Geregistreerd adres: Nieuwstraat 278, 3011GM Rotterdam

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kunt ruilen. Staat er iets onjuist op de pagina, laat het ons meteen weten!

De overeenkomst

Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat je pakket er is. We voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze website. 

Retourneren

Bij Wicked Wood Games is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren. Tot 30 dagen na ontvangst kunt u bij ons een retour aanmelden. Na het aanmelden heeft u nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Neem voor een retourzending altijd even contact op via support@wickedwoodgames.com en wij zullen de retouraanvraag zo snel mogelijk behandelen. 
Voor alle informatie omtrent retourneren, bekijk deze pagina.

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@wickedwoodgames.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat je niet kunt retourneren

Sommige producten kun je helaas niet terugsturen:
Cornhole sets met customised prints kunnen helaas niet geretourneerd worden. Zelfde geldt voor customised bags.

De prijs

 1. Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 
 2. Alle prijzen zijn inclusief btw.


Bezorging en uitvoering

 1. We doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk te leveren.
 2. Kijk goed bij verzending wat de levertijden zijn per product. De verzendkosten 
 3. Als jouw bestelling beschadigd wordt of kwijtraakt voordat het bij jou is, zoeken we zo snel mogelijk een passende oplossing die altijd in het voordeel van de klant zal uitpakken. We gaan het dan ook zo snel mogelijk voor je oplossen.

Vervoerders

 • De vervoerder is afhankelijk van de drukte en tarieven op elk moment. Maar in het algemeen kun je rekening houden met de volgende vervoerders:
 • DPD
 • PostNL
 • DHL


Klachten

  1. Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend en willen we zo snel mogelijk voor je oplossen. 
  2. Laat het ons snel weten als je een klacht hebt (support@wickedwoodgames.com) en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen.
  3. Je krijgt uiterlijk binnen 1 werkdag antwoord van ons. We helpen je meteen, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.
  4. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur. 

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.