Waar het allemaal begon

Waar het allemaal begon

20-19 derde set. Ik voel me, ondanks de vele ijskoude IPA's, scherper dan ooit. Na een geweldige comeback staat het 2-2 in sets en kunnen mijn vrouw en ik alsnog te overwinning naar ons toe trekken.....

VBGB

Het speelde zich allemaal af bij VBGB. Een bar in Charlotte, North Carolina, met ruime buitengelegenheid voor het spelen van allerlei spelletjes. Hier was het dat ik het op nam met mij vrouw tegen vrienden van ons die op bezoek kwamen uit Nederland. Wat gestart was als een geintje, eindigde drie uur later in een bloedstollende apotheose. VBGB staat bekend om het feit dat er meer dan 30 biertjes op tap staan, vermoedelijk hadden we ze allemaal geprobeerd. Na de winnende worp van mijn vrouw werd de overwinning nog uitbundig gevierd in de nabijgelegen karaokebar.

Verslavend

Hier was het dat we verslaafd raakten aan cornhole. Aan de ene kant een onschuldig spelletje, waar iedereen aan mee kan doen. Aan de andere kant ook iets waar je zeer competitief in kan zijn en jezelf volledig kunt verliezen. Zo ook die bewuste avond. Uitleggen waarom het zo'n tof spel is blijft lastig. De enige manier om daar echt achter te komen is om het te spelen. 

Sfeer

Wel wisten we meteen dat we iets moesten gaan doen met cornhole zodra we terug waren in Nederland. Vandaar ook dat we met Wicked Wood Games gestart zijn. We willen daarmee zo veel mogelijk mensen inspireren en de sfeer brengen die wij zelf gevoeld hebben. Buiten zijn, met vrienden, competitief maar ook gezellig. Daar staat cornhole volgens ons voor. Daarom gaan wij er ook alles aan doen om mensen cornhole te laten spelen.

Benieuwd naar onze cornhole producten? Neem dan gerust een kijkje in onze cornhole winkel 

Of stuur ons een berichtje via info@wickedwoodgames.com

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.