Rico Krull - DCO

De Duitse Wicked Wood spelers tijdens het Duits kampioenschap 2023

Cornhole voor Kids! Reading De Duitse Wicked Wood spelers tijdens het Duits kampioenschap 2023 2 minutes Next Bruno Bocquier verslaat Mathieu Rivault in the ACL Cornhole Virtual Singles

Dit weekend zijn in Konz de wedstrijden om het Duits kampioenschap. Een zeer sterk bezet toernooi, georganiseerd door de Deutsche Cornhole Organisation (DCO). De nationale bond van Duitsland. Namens het Wicked Wood team deden Silke Bitz, Rico Krull, Arno Simons en Felix von Roeder mee aan het enkelspel.

Silke Bitz

Silke Bitz verliest nipt in achtse finale

Na een zeer sterke groepsfase, waarin Silke 4 van haar 5 wedstrijden won, begon ze ook voortvarend in de afvalronde. Door haar goede positie had ze een bye in de eerste ronde. Daarna versloeg ze Carsten Lewits met 2-0. In de ronde daarna kwam ze een andere ACL Pro tegen: Konrad Rein. De twee waren aan elkaar gewaagd maar het was Silke die aan het langste eind trok. Uiteindelijk was Max Kreutzer helaas net te sterk waardoor de kwartfinale net buiten bereik bleef. Toch een sterk optreden van Silke!

Ook Arno haalde de kwartfinales net niet, hij verloor van Edgar Fetzer, de verrassing van de dag. Arno heeft wel goede hoop op de dag van morgen.

Geen halve finale voor Rico Krull

Sterspeler Rico Krull speelde sterk vandaag. In de voorronde won hij alles en ook in de afvalronde was hij sterk op dreef. Echter trof hij het niet in de kwartfinale. Günni Reitz was zijn tegenstander, een andere titelfavorier. Helaas vond Rico zijn Waterloo en haalde hij net geen halve finale.

Ook Felix von Roeder had een goede dag maar zware loting. Andere titelfavoriet Rene Schindler was helaas net iets te sterk voor hem waardoor de kwartfinale buiten bereik bleef.

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.