Cornhole wordt gebruikt als buitenspel

Coronaproof Cornhole spelen in 5 stappen

Coronaproof Cornhole spelen, het kan! Met deze 5 eenvoudige stappen van Wicked Wood Games, kun je heerlijk Cornhole spelen zonder je zorgen te hoeven maken.
120x60cm Cornhole set nu beschikbaar! Reading Coronaproof Cornhole spelen in 5 stappen 3 minutes Next Iedereen kan winnen met Cornhole!

Inmiddels zit het grootste deel van het land weer thuis vanwege nieuwe corona maatregelen. En wat ga je nou doen de hele dag, zeker als je toch even naar buiten wil in het weekend? Wicked Wood Games heeft de ideale oplossing voor je. Een potje Cornhole kan geheel coronaproof! Volg de onderstaande eenvoudige stappen en maak het beste van je weekend:

1. Hou de anderhalve meter afstand door een stapje opzij te doen

De afstand tot het andere bord is natuurlijk meer dan ruim genoeg. Normaal gesproken zit er 8 meter tussen het bord aan jouw kant en die aan de overkant. Speel je 1 tegen 1 is het daarom een optie om niet naast elkaar te starten maar tegenover elkaar. Op die manier hou je altijd genoeg afstand.

Sta je liever toch naast elkaar of speel je 2 tegen 2. Ook dan kun je genoeg afstand houden. Gelukkig staat er al een bord tussen jullie in maar zet voor de zekerheid een extra stapje opzij. Het bord is 60cm breed, dus zet beiden een stap van ongeveer 50cm opzij en de 1.5 meter is bereikt. 

2. Draag handschoenen (en een mondkapje)

Om helemaal 100% coronaproof te kunnen spelen, raden we aan om handschoenen aan te doen. Elk type doet in principe zijn werk. Op die manier zorg je ervoor dat er niet meerdere spelers aan dezelfde zakjes zitten met hun handen. In het begin lijkt het misschien een beetje gek om te doen, maar het helpt echt en na een tijdje merk je niet eens meer dat je ze aan hebt. 

Cornhole kan coronaproof worden gespeeld met mondkapje

Ook een mondkapje is niks om je voor te schamen! Zelfs de Amerikaanse professionals dragen ze gedurende alle toernooien en wedstrijden.

3. Pak om beurten de zakjes op

Na elke ronde pak je aan één kant van het speelveld de zakjes op. Dit leidt vaak tot een contactmoment tussen de spelers. Dat voorkomen is heel eenvoudig. In plaats van tegelijkertijd de zakjes oppakken, doe je dit om beurten. Eerst pakt de ene speler zijn/haar vier zakjes, daarna pas de andere. Op deze manier voorkom je dus een eventueel contactmoment.

4. Speel vooral buiten

Alhoewel de set in principe ook geschikt kan zijn voor binnen gebruik, raden we in corona tijd aan om lekker naar buiten te gaan. Afstand houden is dan een stuk makkelijker en alles wijst er op dat besmettingen in de buitenlucht minder vaak voorkomen. Kortom, neem je set mee naar de tuin, het park of het strand en ga daar spelen. En zeg nou zelf, juist fijn toch om lekker buiten te zijn?

Cornhole wordt vaak gebruikt als gazonspel

5. Maximaal 4 spelers

Natuurlijk, niks is leuker dan een uitgebreid Cornhole toernooi met zoveel mogelijk deelnemers. Echter, het advies vanuit de overheid is om groepen tot een maximum van 4 personen te beperken. Dit voorkomt wederom ook weer een aantal contactmomenten. Speel dus met je familie of een paar vrienden maar hou het bij een potje 2 tegen 2. Dan kun je heerlijk spelen zonder al te veel risico te lopen.

Volg deze tips en je gaat een prima tijd tegemoet. Deel je Cornhole foto's en verhalen met ons, we zien ze graag voorbij komen!

Klik hier om een kijkje te nemen in onze Cornhole-winkel. 

1 comment

wscmnjkvzo

wscmnjkvzo

Coronaproof Cornhole spelen in 5 stappen – Wicked Wood Games
wscmnjkvzo http://www.g8426ch2n9u1229o25ws3bwdk53gvqv7s.org/
[url=http://www.g8426ch2n9u1229o25ws3bwdk53gvqv7s.org/]uwscmnjkvzo[/url]
awscmnjkvzo

Coronaproof Cornhole spelen in 5 stappen – Wicked Wood Games
wscmnjkvzo http://www.g8426ch2n9u1229o25ws3bwdk53gvqv7s.org/
[url=http://www.g8426ch2n9u1229o25ws3bwdk53gvqv7s.org/]uwscmnjkvzo[/url]
awscmnjkvzo

Leave a comment

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.