Bestel voor 16:00 en morgen in huis* ZakjesSets Onze klanten gevens ons een 9/10

Cornhole is groeiende in Europa! Niet alleen komen er steeds meer professionele spelers, maar ik worden ook steeds meer hoogwaardige producten gemaakt. Deze maand hebben we drie setjes professionele zakjes getest van Europese producenten. Kalle Akesson: Harno Bags Deze zakjes worden gemaakt door Kalle Akesson uit Zweden. Je kunt hem hier...

Op 14 augustus organiseren wij het eerste Open NK Cornhole in Utrecht! Zorg dat je er bij bent! - Alleen dubbelspel - 14 jaar en ouder - Mannen en vrouwen gemengd - Maximaal 32 teams - Locatie: Cricket Kampong in Utrecht - Toernooi: Afvalschema met winnaars en verliezersronde (je speelt...

20-19 derde set. Ik voel me, ondanks de vele ijskoude IPA's, scherper dan ooit. Na een geweldige comeback staat het 2-2 in sets en kunnen mijn vrouw en ik alsnog te overwinning naar ons toe trekken..... VBGB Het speelde zich allemaal af bij VBGB. Een bar in Charlotte, North Carolina,...

Net toegevoegd aan je verlanglijstje:
Mijn verlanglijstje
Je hebt net een product toegevoegd in je winkelwagentje
Ga naar winkelwagentje